Суперзвездата в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа прие философски сензационната

...
Суперзвездата в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа прие философски сензационната
Коментари Харесай

Джошуа: Руис носи огъня в сърцето си и направи това, което трябваше

Суперзвездата в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа прие философски сензационната си загуба от Анди Руис младши.
 Фюри изненадващо поддържа Джошуа след резила против Руис
Мексиканецът сензационно нокаутира непобедения до този миг британец в " Медисън Скуеър Гардън " пред изумените погледи на десетки хиляди в залата и милиони пред телевизионните екрани.

" Работех крепко, бях предан, само че бях надвит от добър боксьор. Ще бъде забавно, до каква степен ще стигне и му искам шанс. Аз обаче би трябвало да се върна, само че случилото се е просто част от моята история и странствуване.

Той носи огъня в сърцето си и направи това, което трябваше. Това бе една добра вечер за бокса, за която хората ще приказват дълго време. За първи път изпаднах в сходно положение и пробвах да се консолидирам, както физически, по този начин и душевен, само че против себе си имах просто мощен биткаджия.

Трябва да се подобря за реванша. Поехме риск, само че ще се върна. Засега той е първенец, тъй че поздравления за първия мексиканец, който стига върха ", сподели Джошуа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР